Извозване

Извозване на мебели и отпадъци

Извозване на мебели и отпадъци от домове, хотели, промишлени и стопански постройки, офиси, дворове. Ако търсите бързо и лесно решение, за да се отървете от натрупания боклук може да ни позвъните. Искате да ви бъде изнесена стара дограма, битовите или промишлени електроуреди, старите дрехи, офис мебелите…ние ще се погрижим целия този боклук на стигне до сметището.

Изнасянето и изхвърлянето на отпадъци до сметище, електроуреди или мебели е търсена услуга. На всеки от нас се е налагало, и ще се налага, да подмени стар уред, стари мебели или да се отърве от дълго трупани ненужни вещи.

Често срещана практика е хората да оставят своите непотребни вещи, както и строителните си отпадъци, пред контейнерите на блока или къщата в градовете или по канавките в селата. Това е наказуемо и нередно, най-малкото, защото замърсяваме средата, в която живеем и в която растат децата ни. Вероятно знаете, че глобите са солени, не го правете!

Извозване на мебели и отпадъци след къртене и ремонтни дейности. Изхвърляне на стари вещи до депо.
Извозване на мебели и отпадъци, изхвърляне на стари вещи

Извозване на строителни отпадъци и отпадъци след къртене

Строителните отпадъци са отпадъци, които се генерират по време на ремонтни дейности. Това може да бъдат както отломки от стенни и подови облицовки, така и остатъци от строителни материали използвани при ремонта. Няма изискване вие да събирате отпадъците по какъвто и да било начин, защото има определени изисквания, които трябва да се спазят. Какви са те ще прочетете малко по-нататък.

Извозване на отпадък след къртене

Когато говорим за извозване на отпадък след къртене най-често става въпрос за разкъртен фаянс или теракота; изкъртен бетон, тухла, мазилка, замазка, мозайка…Тези отпадъци се събират в чували, когато големината го позволява. Важно е да се знае, че теглото на чувалите не трябва да надвишава 20-30 кг. Защо? Отговорът е съвсем прост, защото ги носят хора! Добре е чувалите да напълним ние, за да не се налага тяхната „преработка“ след това. Така избягваме двойната работа. В много случаи, чувалите напълнени от клиентите тежат по 50-60 кг и са невъзможни за носене и товарене. Ако все пак не налага вие да съберете строителния отпадък в чували, имайте предвид горното.

Извозване на строителни отпадъци в чували, кърти чисти извозва
Извозване на строителни отпадъци в чували

Извозване на отпадък след събаряне на преградни или носещи стени

Когато става въпрос за изнасяне и извозване на отпадък след премахване на стени, след направа на отвори за врати или прозорци и други, нещата са малко по-различни, особено, ако има и арматура. Тук строителният отпадък е по различен. Няма общо с този, който се генерира след къртене на плочки в баня, къртене на мазилка или къртене на замазка или мозайка. При събарянето на стени от тухла и събаряне на стени от бетон отломките са доста големи. При къртенето на бетон в много случаи имаме и арматура, която трябва да бъде срязана докато се кърти. По принцип, когато се премахва бетонна стена трябва да се има предвид, че може късовете да са големи и да трябва допълнителна обработка – раздробяване, за да може да се изнесат и изхвърлят. Когато изхвърляме отпадъците след къртене на армиран бетон на сметището, много внимаваме в бетона да няма арматура, защото може да повреди машините, които го смилат и рециклират.

Особеност при къртене на носещи стени

Важна особеност при къртене на носещи стени е, че трябва да има специално разрешение за тяхното премахване, за да не се застрашава здравето и живота на живущите в имота и техните съседи. Имайте предвид това, когато решите да правите такава промяна в жилището си.

Извозване на стари мебели

Извозване на стари мебели е една от най-често срещаните услуги, която поръчват клиентите ни, особено около големите празници. През цялата година се налага да извозваме стари дивани, кресла, гардероби, кухни, спални, скринове, маси и столове до сметище, но по празниците е истински фурор. Решили сте да промените интериора, старият диван вече не ви харесва, морално остарелите мебели в дневната заемат много място и „дишат“ вашия въздух…ами какво чакате, поръчайте услугата при КЪРТАЧИ.КОМ. Старите ви мебели ще бъдат изнесени, начупени, ако се налага. Освен това те ще бъдат извозени до специализирано сметище, а не захвърлени пред контейнерите. Ако имате вещ, която е запазена – тя може да бъде дарена на нуждаещи се хора, които нямат възможност да си позволят дори и стари мебели.

Изнасяне и изхвърляне на електроуреди

Недейте да изхвърляте безотговорно електроуредите, от които вече нямате нужда. Имайте предвид, че в тях се съдържат вредни компоненти, които вредят на вас и околната среда. Вместо да ги зарежете пред контейнерите се обадете на бригада за извозване. Вашите ненужни или развалени уреди могат да бъдат извозени и депонирани на точното за това място – сметището. Ние ще изнесем и извозим вашият хладилник, миялна машина, пералня, сушилня, микровълнова печка, телевизор, компютър, бойлер и други. Обадете се, ще ви дадем добра цена за услугата.

Ако ви се наложи да смените повече от един уред едновременно ще получите специална цена за услугата. При извозване на повече от 5 или 6 уреди може извозването да бъде дори безплатно. ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА ТУК.

Извозване на вехтории, дрехи и лични вещи

Ако искате да изхвърлите стар багаж, ако имате непотребни дрехи – на точното място сте. Старите дрехи се събират в чували, товарят се на превозно средство и се извозват до депо. Понякога не си даваме сметка колко много вехтории, дрехи и боклуци трупаме през годините. В един момент не ни остава място за дишане. Ако няма на кой да дарите ненужните си неща се обадете, за да ги извозим.

При разчистване на дома или офиса виждаме от колко неща можем да се отървем. Няма нужда да ги пазите, опразнете килерите и гардеробите от непотребните обувки, играчки, развалени дребни уреди, завивки…Не е нужно само да събират прах в някой ъгъл и да заемат ценно място.

Изнасяне на метални отпадъци

Ако търсите бригада за извозване на метални отпадъци се обадете на КЪРТАЧИ.КОМ. Какво наричаме метален отпадък? Отговорът е лесен, всичко, което е от метал. Трябва да знаете, че металите се делят по няколко признака: по дебелината, по вида.

Желязо за скрап, какво трябва да знаем?

Според дебелината металните отпадъци се делят на: тънко желязо и дебело желязо /тънък стоманен скрап и дебел стоманен скрап/. Съответно и тяхната цена, ако решите сами да ги издадете на пункта е различна. Освен това има ламарина, чугунен скрап… Друг признак за делене на отпадъците е според това дали са ЧЕРНИ или ЦВЕТНИ метали. Разбира се, цветните метали са скъпи, но пък леки…Не мислете, че има кой знае каква „далавера“ от предаването на метали за скрап. Трябва да имате огромни количества, за да вземете някаква прилична сума. Не си струва разправията и разкарването, за да предадете за старо желязо 200-300 кг. Когато се предават едри домакински уреди за скрап се прави отбив от теглото, респективно и от цената, заради неметалите, които се съдържат в тях. Повечето фирми за изкупуване на метали ще ви дадат между 3 и 7 лв. за уред като хладилник, пералня, миялна, сушилня, и около 2 лв. за телевизор, компютър, лаптоп…

Изнасяне и извозване до депо на метални отпадъци
Бригада за кърти чисти извозва, изхвърля и извозва метални отпадъци до депо.

Какво да направите, за да се отървете от боклука?

Това, което трябва да направите, ако имате нужда от извозване е да се обадите на фирма за къртачни услуги и извозване на отпадъци. Ние можем да извършим за вас тази услуга. Обадете се на 088 701 7001 и ще ви консултираме.

Ние не предлагаме контейнери за строителни отпадъци, за момента. Извозването на отпадъците и мебелите се извършва с камиони и бусове.

Фирма за изнасяне и извозване на отпадъци след къртене, преместване или ремонтни дейности в : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София – град, София – област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button