Бригада за къртене ва лята мивка

Фирма за къртене на лята мивка

Фирма за къртене на лята мивка – особености при премахването и

Премахването на лята мивка е рутина за нашите специалисти от фирма за къртене на лята мивка. При премахването на лятата мивка, е добре да знаете, че процеса води след себе си някои рискове, които могат да оскъпят ремонта многократно. Когато се наложи да се разбива лята мивка може да възникнат трудности. Често не мислим за тях преди това.

Ето и някои от тях:

  • мивката винаги е прилепена към стена, в някои случай и към коминно тяло… при разкъртването на лятата мивка трябва да се внимава да не тръгне и стената или комина; Всичко зависи от вида на материала, едни биват от бетон, други от тухла, и по-лошият вариант – газобетон или наричан още YTONG.
  • Често пишман майстори се опитват да извършат демонтаж на лята мивка, зидове и др. с чук или с подръчни средства, което води след себе си до разпукване на панели, тухлени зидове и дори цялостно съборени стени. Трябва да сме внимателни и при демонтажа на плочките, с които е направена облицовката. Понякога те са толкова здраво залепени, че хвърчат като шрапнели и може да наранят този, който ги премахва.
Фирма за кърнене на лята мивка и извозване на боклука - kartachi.com
Къртене на лята мивка и извозване на боклука

Правилният подход при къртене на мивка

Както се досещате това води и до реалната опасност от изключително сериозни контузии за вас и вашето семейство. Къртенето може да е съпроводено с допълнителни поражения по вашето имущество. Може да пострадат неща които не сте планували да подменяте с нови в това число:

  • Огромният риск от спукани ВиК тръби. На вас или на вашия майстор, ще бъдe необходима къртачна техника, която бихте могли да си вземете под наем. За човек който не се занимава професионално с тази материя, това би могло да коства няколко дни! Всичко може да е придружено с риск от сериозни контузии, скъсани нерви, и прочие.
  • След което пък ще ви бъдат нужни здрави чували за строителни отпадъци, с които да превозите отпадъците до сметище.
Разкъртване на корита и лети мивки от къртачи на добри цени - kartachi.com
Разкъртване на корита и лети мивки от къртачи на добри цени

Къде да изхвърлим отпадъците след къртене на лята мивка?

В никакъв случай не трябва да изхвърляте отпадъците от къртене до контейнерите за битови отпадъци пред вашите домове. Те не са предназначени за строителни отпадъци, а акта с който ще се сдобиете е огромен! Третият етап, след къртенето и почистването на отпадъци е да намерите подходящ транспорт за вашите боклуци.

Има няколко вида превози, с които да превозите отпадъците до специализираното депо. За целта бихте могли да използвате товарен камион, тип фургон, бордови или бус! Задължително при извозване на отпадъци: с бордови камион който е открит, след натоварване отпадъците трябва да бъдат покрити със специално брезентово платно, с което да обезопасите и избегнете опасността от  разсипването на отпадъци по трасето!

Къртене на лята мивка и плотове около нея, премахване на фаянсовите плочки за облицовка - kartachi.com
Къртене на лята мивка и плотове около нея

Изберете подходящата фирма за къртене на лята мивка

На пазара има много фирми, които биха могли да извършат демонтаж на лята мивка или корито, но вие трябва да подберете правилната. С едно обаждане на 088 701 7001 ще подсигурим всичко необходимо от което се нуждаете за професионално извършване на услугата  по къртене почистване и извозване! Нашите професионално обучени и екипирани момчета са на Ваше разположение. 

1 thought on “Фирма за къртене на лята мивка”

  1. Pingback: Изхвърляне на строителни отпадъци – Kartachi.com – 088 701 7001

Comments are closed.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button