УСЛОВИЯ

УСЛОВИЯ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА КЪРТАЧИ.КОМ

Условия за кърти чисти извозва – Настоящите условия следва да бъдат прочетени внимателно преди да бъдат заявени дейностите на КЪРТАЧИ.КОМ, предлагани на сайта. Условията описват практиките и начинът, по който се извършват услугите.
За да може да се възползвате от съветите и услугите на специалистите на КЪРТАЧИ.КОМ трябва да формулирате ясно вашите нужди.

Как да подадете заявка за услуга?

Заявка за дадена услуга може да бъде направена по няколко начина:
– чрез телефона посочен на сайта;
– на e-mail;
– чрез приложението Viber;
– чрез приложението WhatsApp.

Условия за работа с клиенти на КЪРТАЧИ.КОМ
Нашите условия за работа с клиенти!

Как се получава потвърждение и цена?

Потвърждение за възможността да бъде извършена дадена услуга ще получите след като предоставите описание, снимков или видео материал. След това колегите ще се свържат с вас, за да ви даде индивидуална оферта за желаната услуга. При постигане на споразумение между двете страни ще бъде уговорен конкретен ден и час за стартиране на поръчката.
Не е необходимо на всяка цена да се прави писмен договор, защото устната договорка има силата на такъв.

Как може да се откажете от услугата без неустойка?

Всеки клиент има право да се откаже от заявена услуга „кърти чисти извозва“, но е редно да се спази определения за това срок и условия, поставени от КЪРТАЧИ.КОМ.
Ако възникнат непредвидени обстоятелства или просто решите да се откажете от изпълнението на дадена услуга ще може да го направите до 17.00 ч на предходния ден. В този случай няма да дължите неустойки за разкарване на екипа, техниката и превозните средства.
Приемаме и спешни поръчки, за “веднага” или от “днес за утре”, при които, в случай на отказ, при явяване на екипа, също се дължи неустойка, но в двоен размер.

Какви неустойки дължи клиента при ненавременен отказ от услугата?

Неустойката е позната на потребителите обикновено като клауза при сключване на договор за услуги, или споразумение. Тя е законово предвидена като механизъм, който да гарантира, че всяка страна ще изпълни задължението си, и да обезщети изправната страна при неизпълнение.
При явяване на екип до 4-ма души и отказ от услугата – 450 лв с ДДС
При явяване на екип до 6-ма души и отказ от услугата – 750 лв. с ДДС

При отказ от страна на клиента да плати неустойката, случаят ще бъде отнесен към юридическия отдел на КЪРТАЧИ.КОМ.

Какво сме длъжни да направим ние от КЪРТАЧИ.КОМ?

Нашите екипи трябва да се явят в уговорения ден на обекта, за да направят подготовка за стартиране на работния процес. Те са длъжни да обезопасят периметъра, ако се налага, за да се гарантира безопасност за собствениците и съседите, както и за случайно преминаващите наблизо граждани. Екипите са длъжни да предупредят клиента за усложнения, които са настъпили по време на изпълнение на задачата и да съгласуват с него евентуални промени в плана на действие.

Какво сте длъжни да направите вие, клиентите?

За да протече процесът гладко и безпрепятствено трябва да ни бъде предоставен пълен достъп до работната площадка. За да няма инциденти и злополуки по време на работа е желателно клиентите да не пречат с присъствието си на работния процес, особено когато става въпрос за къртене, разрушаване на постройки и изнасяне на тежки и опасни предмети.
При желание от страна на клиента да проследи процеса, това трябва да стане от безопасно разстояние и с изричното разрешение на техническия ръководител, който носи отговорност за всички хора по време на изпълнение на дейностите.

Необходим ли е оглед и колко струва той?

Има редки случаи, в които е необходим физически оглед, но имайки предвид обстановката в последните две години, оглед се прави единствено чрез снимков или видео материал. Онлайн огледът е безплатен. Ако се наложи наш екип да идва на място, за да направи физически оглед цената се договаря допълнително.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с Kartachi.com на 088 701 7001.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button