Рязане

Рязането е дейност, която извършваме целогодишно за клиентите си, защото рязане може да се осъществи в няколко направления: рязане на дървета, клони, храсти, освен това рязане на тухла или бетон, рязане на арматура и метални профили…

Рязане или кастрене на опасни дървета

Отрязване на опасни или счупени клони в близост до сгради и електропроводи е нещо, за което трябва да повикаме специализирана бригада. Това може да е доста опасно за здравето и живота ни. След тежка буря или проливен дъжд, често пъти се налага премахването на счупени клони или повалени дървета. Ние от КЪРТАЧИ.КОМ може да се погрижим за това. Изгнилите дървета или сухи дънери са непотребни и трябва да се премахнат навреме от имота ви. Обадете се на професионалисти, това е сериозна работа и не всеки може да извърши тази дейност.

Рязане на опасни дървета, кастрене на клони, почистване на дворове
Рязане на опасни дънери и дървета 088 701 7001

Рязане на храсти

Това е друга дейност, неразделна част от почистването на дворове през пролетта и есента. Не само дворът ви се нуждае от почистване. Нужда от оборка или отрязване на храсталаци, бурени и увивни растения има и във вашата градина или селскостопанска земя. Тук не става дума само за поддържка на живия плет, а за основно почистване на дворове и терени от храсти, които постепенно превземат територията.

Рязане на арматура и метални конструкции

Под понятието „рязане на метал“ имаме предвид технологичен процес, чиято цел е да раздели детайла на отделни части. При машинна обработка могат да се използват различни фрези и стругове, както и специално оборудване за рязане. Нашата бригада работи с професионални ъглошлайфи, наречени популярно „флексове“. Когато се налага събаряне на сграда това е един от етапите, с които неминуемо ще се наложи да се справим. Няма сграда или стабилна конструкция, в която да няма метално скеле. Напоследък дори все повече строители предпочитат да изграждат халета съставени почти изцяло от метал.

При всяко къртене на подпрозорец се налага и рязане на арматура, имайте го предвид, ако решите сами да се заемете с това.

Разрязване на бетон и бетонни конструкции

Разрязване на арматура от бригада за къртене.
Рязане на арматура от КЪРТАЧИ.КОМ 088 701 7001

За много хора рязането на бетон е синоним на рязане на сирене. Технологията рязане на бетон и стоманобетон може да се приложи тогава, когато има нужда от прорязване на отвори в стени, в плочи или в тухлени зидарии. Вариантите са два: или да се използват стенорезни машини /не е подходящо при ремонт на обзаведено помещение/ или изработката на отвора да се осъществи чрез къртене. Кога се налага да се реже бетона:

  • Прорязване на отвори за врати и прозорци;
  • Изграждане на отвори за монтиране на уреди или други съоръжения;
  • Демонтаж на бетонови или стоманобетонови конструкции;
  • Прорязване на вентилационни отвори и други.

Изрязване на профили от винкелно остъкление

От години една от основните услуги, които поръчват клиентите на бригадата за кърти чисти извозва е рязането и демонтаж на винкелно остъкление. Все повече домакинства искат да се отърват от стария балкон, опасан с винкел и стъкла. Това е напълно възможно, ако се обадите на нашите екипи за демонтаж на винкелно остъкление от балкон. Има специфични технологични стъпки, които се следват в тази дейност, като последната от тях е свалянето на винкелните профили. След като бъдат демонтирани те трябва да бъдат нарязани на малки парчета, за да може да се свалят безопасно до превозното средство, да бъдат натоварени и извозени до депо за метални отпадъци.

Нашата бригада за рязане на арматура и винкелни профили ще демонтира остъклението ви.
Рязане и демонтаж на армиран бетон от КЪРТАЧИ 088 701 7001

Това, което трябва да направите, ако имате нужда от рязане е да се обадите на фирма за къртачни услуги. Ние можем да извършим за вас тази услуга. Обадете се на 088 701 7001 и ще ви консултираме.

Фирма за рязане в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София – град, София – област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button