Пробиване

Пробиване на отвори за врата и прозорец

КЪРТАЧИ.КОМ предлага на своите клиенти професионално пробиване на отвор за врата в цялата страна. Също така предлагаме и услугата „пробиване на отвор“ за прозорец в тухлена, бетонна или панелна стена в София, Пловдив, Варна и другите големи градове. Пробиването на отвори не е лека работа, това е задача, непосилна за повечето хора. Всеки, който се е заел с тази задача сам, вижда, че това е доста специфично дело. За целта е необходима специална професионална техника, както и специфични умения. Всеки занаят има своите тънкости. Идеята е не да се отвори дупка в стената, а отворът да е направен качествено, за да не трябва да се зида наново стена.

За пробиването на отвори са необходими професионални машини. Нашите бригади разполагат с такива, това са специални перфоратори, ъглошлайфове и др. С перфораторите от магазини тип „ДОМАШЕН МАЙСТОР“, едва ли ще успеете да пробиете добър отвор.

Пробиване на отвор за врата или прозорец
Пробиване на отвори за врати и прозорци в бетонни и тухлени стени

Можем ли да пробием отвор в носеща стена?

Отговорът е, че не е редно да пробием отвор в носеща стена. Трябва да бъдем внимателни с носещите стени, защото всяка една интервенция може да наруши конструкцията, а оттам и здравината. Така ще застрашим не само нашето здраве, но и здравето на съседите ни, ако живеем в кооперация.

Пробиването на отвор за врата или прозорец в носеща стена трябва да е предварително добре обмислен. Има случаи, в които се изискват специални разрешения, за да е сигурно, че няма да пострада здравината на сградата.

Пробиване на отвор за аспиратор

Пробиването на отвор за аспиратор е най-често срещаното пробиване, което вършим ежедневно. Отворът може да бъде пробит в тухлена стена, в панел или в бетон. Това са специални отвори за въздуховоди. Често диаметърът е Ф100мм, Ф120мм, но има и по-големи. Всичко зависи от тръбите и самия въздуховод. Може да се наложи да се пробие и отвор в коминно тяло, за да бъде монтиран отоплителен уред. Ние сме насреща и за този вид услуга – пробиване на отвор за въздухоотвод на аспиратор.

Пробиване на отвор за аспиратор Ф110, Ф117
Пробиване на отвор за аспиратор на добра цена

Пробиване на зидове и стени от КЪРТАЧИ.КОМ

Пробиваме и различни отвори в зидове или бетонни стени. Тези отвори може да са предназначени за канализация, за окабеляване или друго. Може да се наложи да се пробие отвор в плочата или друга основа. Може да ни се доверите и за това.

Ето какви услуги по пробиване на отвори на добри цени правим още:

  • Пробиване на отвори в армиран бетон до Ø 1000
  • Пробиване на отвори в железобетонни стени и подови плочи
  • Пробиване на отвори в шлицови стени
  • Пробиване на отвори в тухлени стени или стени от YTONG

Пробиваме и дупки в стени с ударна бормашина, ако имате нужда от такива, за да закачите шкафове, да сложите рафтове или за други нужди. Ако нямате възможност да направите това сами ние ще го направим вместо вас. Трябва да знаете, че колкото по-стар е бетона, толкова по-трудно е пробиването му.

Но, понякога е добре да знаете как да пробиете бетон с перфоратор. Можете бързо и безопасно да инсталирате рафтове, да закачите картини, да фиксирате светлинни точки и т.н. Самият метод е прост. Въпреки това, за да спестите време, ще трябва да изберете правилните инструменти и да овладеете тяхното използване. Ако решите да пробивате дупка в хоросан, винаги използвайте здрави крепежни елементи, за да задържите винтовете на място, тъй като те се разхлабват с течение на времето.

Пробиване на дупки в зидове и стени от къртачи
Пробиване на дупки в зидове и стени от къртачи

Това, което трябва да направите, ако имате нужда от пробиване е да се обадите на фирма за къртачни услуги и услуги за пробиване на отвори. Ние можем да извършим за вас тази услуга. Обадете се на 088 701 7001 и ще ви консултираме.

Фирма за пробиване в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София – град, София – област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button