Почистване – важна част от услугата КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА.

Почистване, вторият етап от комплексната услуга. Една от най-търсените дейности от клиентите на всички фирми за къртене. Когато говорим за чистота, първата дума, за която се сещаме е домашно почистване. Но тук става въпрос за друго – почистване след строителство или след къртене, не бърсане на прах и миене на под.

Събиране на строителни отпадъци
Почистване при Кърти чисти извозва – събиране на строителни отпадъци в чували

Почистването на къщи и апартаменти след различни ремонтни дейности е една от най-неприятните работи, с която всеки от нас се е сблъсквал по един или друг повод. След всяко къртене има и почистване, и понякога почистването се явява междинен етап, за да не се затрупва обекта с отпадъци.

Почистването се осъществяна по различни начини – събиране на отпадъците в чували, помитане, миене…

…чувалите се осигуряват от фирмата за къртене…

При къртенето се вдига огромно количество прах и се генерира доста отпадък. Този отпадък трябва да се събира своевременно и да се изважда от обекта, за да не се затрупва и да се осигури достъп до мястото, на което тече работния процес. Дребният отпадък се събира в чували, а по едрите неща се свалят и директно се товарят на транспортното средство.

Събиране на отпадъците

Понякога се налага отпадъците да се събират в бегове, или да се изнасят с кофи и пускат по ръкав, директно в контейнер за строителни отпадъци. Начинът на изнасяне на строителния отпадък зависи от обекта и естеството и обема на боклука.

Почистване на къщи и апартаменти
Почистване на мебели и стари вещи

Освен събиране на отпадъци след къртене и ремонт, КЪРТАЧИ.КОМ извършва и почистване на различни обекти – тавани, мазета, гаражи, къщи, апартаменти…То е свързано с изнасянето на боклуци и ненужни вещи от имотите и е също така доста трудоемка и специфична дейност.

Не трябва да забравяме и разчистването на дворове и запустели терени от храсти, рязане на опасни и изгнили дървета. Друго перо е косенето на трева, рязането на клони и т.н. Какво друго може да направим за вас:

  • зарявняване на терени
  • премахване на огради
  • демонтаж на паянтови постройки
  • демонтаж на градински мебели и лети мивки и корита

С една дума, ако се нуждаете от разчистване на каквото и да било ви очакваме, обадете се за оферта. Наш екип ще ви даде разяснения и ще ви запише час за извършване на услугата.