Почистване

Почистване – важна част от услугата КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА.

Почистване, вторият етап от комплексната услуга. Една от най-търсените дейности от клиентите на всички фирми за къртене в София и цялата страна. Когато говорим за чистота, първата дума, за която се сещаме е домашно почистване. Но тук става въпрос за друго – почистване след строителство или след къртене, не бърсане на прах и миене на под.

Събиране на строителни отпадъци
Почистване при Кърти чисти извозва – събиране на строителни отпадъци в чували

Почистването на къщи и апартаменти след различни ремонтни дейности е една от най-неприятните работи, с която всеки от нас се е сблъсквал по един или друг повод. След всяко къртене има и почистване, и понякога почистването се явява междинен етап, за да не се затрупва обекта с отпадъци, за да може да продължи самия работен процес.

Почистването се осъществяна по различни начини – събиране на отпадъците в чували, помитане, миене, извозване на стари мебели и вещи, разчистване на тавани и мазета…

…чувалите се осигуряват от фирмата за къртене…

При къртенето се вдига огромно количество прах и се генерира доста отпадък. Този отпадък трябва да се събира своевременно и да се изважда от обекта, за да не се затрупва и да се осигури достъп до мястото, на което тече работния процес. Дребният отпадък се събира в чували, а по едрите неща се свалят и директно се товарят на транспортното средство.

Събиране на отпадъците

Понякога се налага отпадъците да се събират в бегове и чували, или да се изнасят с кофи и пускат по ръкав, директно в контейнер за строителни отпадъци. Начинът на изнасяне на строителния отпадък зависи от обекта и естеството и обема на боклука.

Почистване на къщи и апартаменти
Почистване на мебели и стари вещи

Освен събиране на отпадъци след къртене и ремонт, КЪРТАЧИ.КОМ извършва и почистване на различни обекти – тавани, мазета, гаражи, къщи, апартаменти…То е свързано с изнасянето на боклуци и ненужни вещи от имотите и е също така доста трудоемка и специфична дейност. Имате наследствен имот, апартамент, който ще продавате или къща, която ще ремонтирате? Екипите ни ще се отзоват на адрес, за да извършат почистването от което се нуждаете.

Не трябва да забравяме и разчистването на дворове и запустели терени от храсти, рязане на опасни и изгнили дървета. Друго перо е косенето на трева, рязането на клони и т.н. Какво друго може да направим за вас:

 • зарявняване на терени
 • премахване на огради
 • пoчистване след смърт на наследствени имоти
 • разчистване на боклуци след събаряне на паянтови постройки
 • почистване на стари градински мебели
 • почистване на отпадък след къртене на лети мивки и корита
 • почистване на ел.уреди, бяла и черна техника
 • почистване от черни и цветни метали
 • помитане след ремонт и разчистване на домове и офиси

Специфични услуги по почистване

Както стана въпрос по-горе, нашите бригади извършват и специфични услуги по почистване. Става въпрос за почистване на много силно замърсени помещения и терени с неспецифичен отпадък, в много случаи и органичен:

 • почистване и дезинфекция на клошарски домове;
 • почистване на трупове на умрели животни;
 • разчистване след пожар;
 • разчистване на подпокривни пространства от курешки от гълъби и други мръсотии;
 • почистване на фекалии…

С една дума, ако се нуждаете от пoчистване на каквото и да било ви очакваме, обадете се за оферта. Наш екип ще ви даде разяснения и ще ви запише час за извършване на услугата.

Фирма за почистване в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София – град, София – област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button