Фирма за почистване на запустели дворове

Почистване на дворове и дворни пространства

Идва сезона за почистване на дворове и дворни пространства.

Пролетта е тук, а нея и необходимостта да се захванем с разчистване на двора. Чудите се дали да се заемете вие или да извикате фирма за почистване на дворове и дворни пространства. Решението е ваше. Имате избор, въпросът е дали имате време. Разчистването на дворно място винаги е предизвикателство. Ако косите редовно тревата, подрязвате дръвчетата и храстите и плевите непрекъснато няма да има какво толкова да се прави напролет.

Тук ние говорим за случаите, когато става въпрос за запустели дворове. Тяхното разчистване наистина е доста сложно. В тях освен флората, която се е превърнала в диворастяща, има голяма вероятност да се намери и фауна, най вече представители на влечуги, които необезпокоявано си гнездят в къпинаците. Повярвайте, дори и направата на снимки е почти невъзможна. За да се почисти запустял двор или терен трябва умение, добър екип, професионално оборудване и добра стратегия.

Почиства и извозна отпадъци от запустяло дворно място
Рязане на клони, премахване на бурени, косене на трева и изхвърляне на отпадъци от двор.

Кои са етапите на почистване на дворове и дворни пространства?

Може да разделим нашата дейност на няколко етапа:

  • Оглед и планировка на дейностите по разчистване на дворните места;
  • Кастрене на дървета, косене на трева, рязане на храсти, изкореняване на дънери, плевене на бурени;
  • Събиране, изнасяне, товарене и извозване на отпадъците след кастрене и косене;
  • Оборка на двора или дворното място, събиране на неорганични отпадъци като пластмаси, метали, дървении и др.;

Много често из дворовете са разхвърляни всякакви боклуци: стари дървени дограми, празни метални варели. Понякога има и полуразрушени паянтови постройки или навеси, срутени дувари и герани. Често пъти в селските дворове има и летни кухни, които са в разруха, мястото трябва да се почисти и всичко да се изрине и изнесе. Какви са другите услуги, които може да ви предложи нашата фирма за почистване:

Фирма за почистване на дворове
Бригада за събаряне на паянтови постройки в двор, изнасяне и извозване на боклуците.
  • събаряне на стари постройки, летни кухни, сайванти, беседки;
  • премахване на дървени хранилки за добитък, корита за поене на животни, кокошарници, зайчарници;
  • изхвърляне на ненужен селскостопански инвентар, стари каруци, инструменти и оборудване;
  • изхвърляне на събрана оборска тор, почистване на септични ями…

Каква е цената за разчистване на запустяло дворно място?

Цената се определя според това, което има да се чисти. Не може да се даде точна цена, както не може да се даде точен отговор на въпроса: „Колко струват един чифт обувки?“. Цената зависи от много параметри. Крайна цена ще получите, когато се изясни какво има за почистване.

Момчета за почистване на дворове
Разчистване от бурени и дънери на дворове и запустели терени

Доверете се на Kartachi.com за почистване на дворове и дворни пространства

Може да се свържете на посочения телефон, за да получите оферта. Дворното място е нещо много хубаво и полезно, когато човек го има, но е добре и да е добре уредено. Тогава трябва да се погрижите това да бъде така. Може да разчитате на нас за неговото привеждане в ред.

КЪРТАЧИ.КОМ работи в цяла България. Може да се свържете с нас относно услуги по събиране и изнасяне на отпадъци, както и относно услуги по извозване на боклуци с бусове и камиони до депо. Нашата бригада за къртачни услуги и услуги хо почистване на дворове и дворни места обслужва следните региони: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София – град, София – област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button