Помитане

Помитане след къртене или почистване на замърсени домове или терени.

Помитане след къртене или почистване е естествено продължение на услугата кърти чисти извозва. Това е важна част от комплексната ни услуга. Може да звучи странно, но това е завършека, без който не може нито един ремонт. Тук става въпрос както за фино домашно помитане, така и за отстраняване на остатъчен отпадък и прахоляк, който е генериран след къртене, друг ремонт или след разчистване на замърсено помещение.

Помитане на работните помещения с КЪРТАЧИ.КОМ.

Помитане на всички помещения, в които е работено, както и общите части на блока или къщата, през които е „преминал“ боклука. Нашата бригада помита стълбищата и площадките, за да няма недоволни клиенти и съседи.

Помитане на помещения след кърти чисти извозва от КЪРТАЧИ
Помитане след кърти чисти извозва – КЪРТАЧИ.КОМ

Кога се прави финалното помитане след къртене или почистване?

Ами, на финала, след като приключим с мръсната работа. Целта на смитането е да не се оставят следи след извършеното къртене или разчистване на силно замърсени помещения. Важно е да се направи премитане на обекта след работа.

Когато говорим за помитане трябва да имате предвид, че услугата може да включва и минаване с промишлена прахосмукачка /прахосмучене/ с цел изсмукване на остатъци от строителни отпадъци и отломки, които може да са запушили канализационни отвори или фуги. Професионалните прахосмукачки за индустриално почистване са машини, които работят при всякакви условия и имат впечатляваща мощност. С тях могат да се изсмучат без проблем: прах, стърготини, течности, трудни материали. В много случаи с тях се използват тръби, които могат да бъдат дълги няколко метра и да направят достъпно всяко едно ъгълче.

Фино помитане на прах, обезпрашаване, премахване на паяжини и замърсявания

Помитане на листа от дворове и тераси от КЪРТАЧИ.КОМ
Помитане на листа от КЪРТАЧИ

Не е нужно да сме къртили при вас, за да извършим фино метене на прах и нечистотии. Може да имате нужда от по-фина обработка на помещенията, като бърсане на прах, премахване на паяжини, изсмукване на материали от въздуховоди, канали и други.

В много случаи, след построяване на нов обект, има нужда от обезпрашаване на помещенията. Ние имаме специални обезпрашители, с които ще извършим тази услуга. Какво е обезпрашаване? Ето повече информация, взета от сайта на едни от най-разпространените машини в областта – „За ефективно събиране на суспендирани частици. Суспендираните частици могат да варират значително: фин прах, опасен прах, фини стружки и всякакъв вид абразиви. В много индустрии непрекъснатото засмукване на технологичните прахове от метали, стъкло, камък, текстилни влакна, селскостопански продукти или химикали директно в процеса е от съществено значение. Нашите промишлени прахоуловители надеждно улавят суспендираните частици, дори в големи количества, при непрекъсната работа 24/7 директно в свързани машинни центрове за обработка или пълнеж.“ От сайта на Керхер ЕООД – България.

Премахване на паяжини от бригада за помитане
Премахване на паяжини от бригада за помитане – КЪРТАЧИ.КОМ

Какъв вид помитане прави нашата бригада?

 • Помитане на индустриални халета и складове;
 • Помитане на домове и офиси;
 • Помитане след основен ремонт;
 • Помитане след къртене;
 • Помитане след разчистване на боклуци;
 • Помитане след изхвърляне на стари мебели и вещи;
 • Помитане на мазета, тавани, гаражи;
 • Помитане след почистване на клошарски жилища и имоти;
 • Помитане след преместване;
 • Помитане след събития;
 • Помитане на листа от тераси, дворове, паркове;
 • Фино помитане на домове, офиси и индустриални обекти;
 • Фина обработка на стени и подове чрез почистване на прах, прахосмукачка, бърсане, метене и др.;
 • Почистване на прах от прозорци: обезмасляване, изстъргване и измиване.

Като допълнителна услуга може да предложим и обиране на големи паяжини в мазета и тавани и помитане след изхвърляне на стари мебели и вещи.

Как се таксува финалното помитане? Има различни варианти: то може да се включено в цената, може да се таксува на м2, може да се таксува и на час. Зависи дали става въпрос за грубо или фино помитане.

Това, което трябва да направите, ако имате нужда от помитане е да се обадите на фирма за къртачни услуги. Ние можем да извършим за вас тази услуга. Обадете се на 088 701 7001 и ще ви консултираме.

Фирма за помитане след къртене и извозване на отпадъци в : Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София – град, София – област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button