Основно разчистване на апартамент от боклуци

Основно разчистване на апартамент от боклуци

Основно разчистване на апартамент от боклуци

Разчистване на къщи, вили, тавани и мазета от битови отпадъци и покъщнина. Основно разчистване на апартамент от боклуци – освен изброените в нашия сайт услуги, нашата фирма за почистване извършва и други комплексни поръчки, а именно:

 • Почистване на боксониера и гарсониера от стари мебели и битови боклуци;
 • Почистване на едностайно жилище от мебели и боклуци;
 • Почистване на двустайно жилище от стари мебели и битови отпадъци;
 • Почистване на многостайно жилище от стари мебели и вещи;
 • Почистване на къщи и мезонети от стари мебели и отпадъци;

Как се формира цената за основно разчистване на апартамент от боклуци?

Цената е различна, всичко зависи от обема на мебелите, боклука и покъщнината, както и от местоположението. За формиране на цената се вземат предвид различни фактори. От голямо значение е местоположението на имота, ако е къща. Когато става въпрос за апартамент зависи също има особености. Всеки детайл е от значение, когато искаме да формираме точна цена за основно почистване на къщи и апартаменти от боклуци. Нашата фирма за разчистване на апартамент от боклуци работи коректно и уважава както своя труд, така и парите на своите клиенти. Ние спазваме всички добри практики за дейността по почистване и извозване на боклуци и стари мебели.

Събиране на отпадъци и покъщнина
Хамали за събиране на строителни и битови отпадъци

10 важни въпроса, които задаваме, за да дадем цена за почистване на имот от стари мебели и вещи!

 1. Къде се намира имота – къща, апартамент, вила…; има ли лесен достъп до него, път в добро състояние, по който може свободно да се движи камион?
 2. От кой етаж ще се изнасят мебелите, електроуредите и вещите?
 3. Има ли асаньор, товарен, или удобно и широко стълбище, по което да се свалят боклуците и ненужните мебели?
 4. Нуждаят ли се мебелите и обемните предмети от демонтаж, за да могат да преминат през вратата, прозореца или стълбите?
 5. Има ли предмети с голям обем, които не могат да се демонтират и такива с голямо тегло, за които ще трябва специално оборудване?
 6. На какво разстояние от вратата на имота може да се паркира товарният превоз, който ще извози боклуците и мебелите до сметище?
 7. Има ли сметище в населеното място?
 8. Какво е състоянието на мебелите и вида на боклуците, които ще се изхвърлят, има ли строителни отпадъци, които се таксуват по различен начин и се карат на отделно сметище?
 9. Има ли силно замърсени мебели и други клошарски предмети, трупове на животни и мръсотия?
 10. В какъв срок трябва да се извърши основното почистване на имота, има ли спешност?
  Фирма за извозване на боклуци
  Изнасяне на строителни отпадъци от жилище

Добре е да знаете всичко това, за да може да получите бърза и ефикасна оценка, както и цена за това, което искате да се направи. Разбира се, най-добре е всичко това да е придружено със снимков материал или видео, за да може нашите екипи на направят най-добрата преценка.

Обадете се сега, не чакайте повече! Колкото по-бързо се отървете от боклуците и ненужните вещи във вашия апартамент, толкова по-добре за вас!

Изнасяне и извозване на отпадъци
Изхвърляне на отпадъци до специализирано депо

Основно разчистване на апартамент от боклуци? Как става това? Обадете се и ще ви разкажем. Работим и в големите градове, и в малките, както и в селата в цялата страна: Пазарджик, София и София област, Пловдив, Благоевград, Монтана, Перник.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button