НАЧАЛО

Истински, мощни къртачи в действие, без ограничения!

Kartachi.com е първият сайт за къртене в България и фирма за къртене с доказана репутация на пазара. Нашата история започва през 1999 г. От тогава непрестанно се стремим да се усъвършенстваме, за да сме в крак с новите технологии и процеси в обществото. Ние спазваме европейския кодекс за добри практики в областта на услугите.

Кърти чисти извозва е услуга, който всеки се е налагало да ползва поне един път в живота си. Откакто свят светува се правят ремонти, и докато свят светува ще има такива във всяко едно домакинство, във всеки един дом един ден ще влезне екип на някоя от фирмите за къртене. За нас клиентите стоят на челно място.

Kartachi.com прилага и спазва всички добри практики в областта на услугите КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА. Нашата фирма за къртене не прави компромис с качеството на своите услуги. Удовлетворението на клиентите на Kartachi.com е на първо място за нас.

Какво е важно за всеки клиент – работата по къртене, почистване и извозване да бъде свършена перфектно и в срок; да има добро съотношение между цената за къртене и качеството на услугата; срокът на изпълнение на комплексната или единична услуга по кърти чисти извозва да е максимално кратък.

Портфолиото на нашата фирма за къртене е доста широко. Ние извършваме всякакви услуги в сферата на „кърти чисти извозва“. От обичайното къртене на баня, пред къртенето на подпрозорец или къртене на преградна стена, до събарянето на сгради и мащабни проекти по реконструкцията и обновление на интериора и екстериора.

За нас всеки клиент е важен. Екипите на Kartachi.com работят както с граждани, така и с корпоративни клиенти. Извършваме къртене, почистване и извозване без почивен ден; готови сме да реагираме спешно при бедствени ситуации или в критични моменти.

Разполагаме със собствен автопарк, което ни прави независими и гъвкави, а не на последно място и изключително конкурентноспособни, тъй като предлагаме добра цена за къртене и извозване на нашите клиенти.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button