Фирма за къртене

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА – Къртачи България

Какво представлява услугата Кърти Чисти Извозва

Кърти чисти извозва е услуга позната у нас от десетилетия. Всеки българин я е ползвал поне няколко пъти в живота си. Да, всичко започва с къртене, това не е тайна. Този процес е началната фаза на всеки един ремонт. Не мислете, че разбиването на плочките или премахването на стена е лесна работа. И там се искат доста умения, за да може нещата да се получат добре. Сами разбирате калко е важно да се избере добра фирма за къртачни услуги. Това не е лесно, имайки предвид конкуренцията на пазара. Къртачите в България са много, но КЪРТАЧИ БЪЛГАРИЯ са едни!

Бетон, къртене на бетон с арматура
Къртене на тухла и бетон, разрушаване на сгради и изхвърляне на отпадъците.

Как да изберем добра фирма за кърти чисти извозва?

Ето 5 прости правила, които ще ви помогнат в избора на фирма за къртачни услуги:

 1. Проверете рейтинга на организацията за къртене в интернет;
 2. Поинтересувайте се с какво професионално оборудване на къртене разполага;
 3. Свържете се по телефона, за да ви дадат приблизителна цена за услугата кърти чисти извозва;
 4. Задайте въпроси, с които да се убедите в компетентността на извършителите на тази услуга;
 5. Поискайте видео или снимков оглед, ако не ви предложат, за да няма неприятни изненади след това.

След като сте избрали изпълнител за услугите свързани с къртенето, от което имате нужда, следва втория етап – уговорка за ден и час за започване на ремонтните дейности. Както препоръчахме в точка №5, най-добре е да се направи някакъв оглед на обекта, за да се види какво е реалното състояние. Един добър професионалист винаги ще види неща, които клиентите подценяват или не виждат. Тези детайли може да окажат влияние на цената за къртене. Така ще сте наясно за всичко, което ви очаква свързано в разрушителните дейности.

Има случаи, когато клиентите не планират да се кърти замазката, например, но се налага, поради лошото и състояние. Това се установява в последствие и цената е различна. На пръв поглед дребни неща, може да окажат съществено значение в последствие.

Извозване на мебели и боклуци до депо
Фирма за КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА в цялата страна

Какво включва комплексната услуга?

Не е случайно, че тези три думи, кърти чисти извозва, вървят заедно. Това отчасти дава отговор за това, какво включва точно горната услуга. От името се подразбира, че тя се състои от 3 етапа:

 1. Кърти – къртенето е процес, при който се отстранява настилка, замазка, бетонна плоча, стена или друга конструкция;
 2. Чисти – чистенето е вторият етап от комплексната услуга, при който се събират и изнасят отпадъците от къртене от обекта и се придвижват и товарят на превозно следство или в контейнер;
 3. Извозва – извозването е последен етап от услугата, той описва извозването на строителните отпадъци до специализирано сметище.

И трите етапа от гореспоменатата услуга са еднакво важни. Не трябва да подценяваме нито една от трите дейности. Може би си мислите, че най-сложно е къртенето, особено, ако става въпрос за къртене на баня, събаряне на стена или друга „мръсна“ работа. Не по-малко значение има навременното и бързо събиране и изнасяне на боклука по време на къртачната дейност. За да може процесите да протичат гладко и безпроблемно, теренът трябва да се разчиства от произведения строителен отпадък своевременно. Последната операция, извозване на строителен отпадък след къртене, е също толкова важна.

Малко история

Как възниква услугата кърти чисти извозва? Никой не може да каже от кога води началото си историята на тази дейност, едно е сигурно – отдавна. В началото е било вероятно само къртенето, постепенно е възникнала необходимостта изкъртения отпадък да се събира и премества, за да не пречи. Е, едва ли нашите предци са го карали на сметище, но вероятно са го използвали за запълване на дупки и други неща. Материалите, които са къртили, а и оръдията на труда са били различни. Тогава едва ли са били познати бетонът и газобетонът…

В миналото са къртили керпич и тухла, както и други слабо познати за нас материали, от които са били изградени тогавашните сгради и постройки. Бетонът, въпреки, че е ползван в древен Рим, е заел важно място в съвременното строителство доста по-късно. Хората винаги са правили ремонти и преустройства, а всяко от тях е било свързано, по един или друг начин, с къртене, почистване и извозване. Инструментариумът също е бил доста по-различен: секачи, пръти, чукоме, клинове…съвременните къртачи разполагат с доста по-мощен и добър арсенал.

Кърти чисти извозва бетон, мозайка, теракота
Фирма за къртене в цялата страна – кърти бето, тухла, замазка, плочки

Кое е най-важно за добрата фирма за кърти чисти извозва?

 1. Оборудването – добра техника за къртене, професионални къртачи и инструменти;
 2. Професионализмът – персоналът и работниците трябва да са много добре обучени и да спазват добрите професионални практики;
 3. Точността и прецизността при ценообразуване, изпълнение и отношение към клиентите;

Едва ли някой си представя, че сериозната фирма за къртене ще се яви на обекта с каруци и секачи, или с техника за домашен майстор. Това би разбило доверието на клиентите, както и реномето на фирмата. Но по-важно е това, че работата няма да бъде извършена както трябва. Когато къртачите са на терена те трябва да подходят професионално и да извършат услугата кърти чисти извозва по най-бързия и най-добрия начин.

За съжаление има колеги, които си мислят, че като купят от някой супермаркет дрелка, се превръщат във фирма за къртене. Пазете се от катива хора. Както казахме и по-горе – проучвайте тези, които ще пуснете във вашия дом, офис или предприятие. В днешно време е доста лесно да проверите историята на фирмата за къртене, която ще наемете за комплексните услуги. Има сайт, фейсбук и други социални медии, където ще може да се убедите, че тези, на които се доверявате не са измамници. Изборът е ваш! Нашият съвет е да си отваряте очите…

Ние ще променим представите ви за къртенето! Най-мощните къртачи на България се завърнаха, с обновения си сайт!

Обадете се на 088 701 7001, ако имате нужда от комплексна къртачна услуга!

Ние работим за цяла България: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Пазарджик, Благоевград, Ботевград, Перник, Враца, Плевен, Перник, Смолян, Добрич, Асеновград, Монтана, Стара Загора, Габрово, Велико Търново…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button