Къртене – що е то ?

Къртене – Къртенето е част от комплексната услуга КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА. Това е първият етап, един от най-важните. Мнозина си мислят, че това е лесна работа, но когато се стигне до ремонт с къртене се вижда, че не е така. Както се казва – всичко започва с къртене…да, така е, всеки ремонт започва с къртене на плочки, тухла, бетон…

Къртене на стена
Фирма за къртене на тухла, бетон, подпрозорец.

Нека дадем една простичка дефиницея за къртенето и да видим какво казва УИКИПЕДИЯ по въпроса. Думичката къртя означава: „Отделям със сила части от нещо цяло. Със сила отделям от мястото му, изваждам с корена.“ Да, къртенето е началото… С къртачните услуги, които ще извършим във вашия дом, ние ще поставим основите, върху които ще изградите нещо ново във вашия дом, офис, предприятие. Чрез къртачната услуга вие ще премахнете ненужното и отворите път за реализиране на вашите мечти.

Какво можем да изкъртим…плочки, баня…

На практика всичко може да бъде изкъртено. Може да се изкъртят плочките в банята, може да се изкърти мазилката в коридора, може да се изкърти замазката на терасата или мозайката в тоалетната. Може да се кърти бетонна стена, тухлена преграда, стена от Итонг…Това не е всичко. Може да се разкърти вашият подпрозорец, или стълбите, които вече не ви трябват. Може да се премахне чрез къртене и бетонната ограда на къщата. Ако имате ненужен комин или коминни тела, също може да бъдат разкъртени.

Къртене на подови настилки
Къртене на подови настилки, кътрене на бетон, асфалт, постаменти

Вие трябва да развихрите вашата фантазия, ние ще ви напътстваме.

Какво не можем да къртим?

Не можем да къртим носещи стени без разрешение!

Не можем да разкъртим носещи стени без да имате необходимото разрешение. И това не е прещявка, а важно условие за вашата безопасност.

Това, което трябва да направите, ако имате нужда от къртене е да се обадите на фирма за къртачни услуги. Ние можем да извършим за вас тази услуга. Обадете се на 088 701 7001 и ще ви консултираме.