Къртене на подпрозорец

Къртене на подпрозорец в София

Къртене на подпрозорец в София

В какво се състои самото къртене на подпрозорец в София? Много хора се чудят какво стои зад термина подпрозорец. Всъщност това е материалът, който буквално се намира под дограмата.

При желание да усвоим терасата към кухнята или терасата на хола е необходимо да изкъртим преградната стена, или както е познато  като подпрозоречно пространство, или пистолет. Къртене на подпрозорец е рутинна задача за професионалистите в бранша. Това е поръчка, с която се сблъскваме ежедневно, но тези които си мислят, че това е нещо елементарно са в голяма заблуда.

Къртене на подпрозорец в София
Разкъртване на подпрозорец и извозване на отпадъка

Къртене на подпрозорец в София, какви са особеностите?

Една от особеностите при къртене на подпрозорец в София е плътността на материала. Тази малка стеничка може да има и силна армировка. Така къртенето на подпрозоречното тяло, за непрофесионалист, би отнело между 2 и 3 дни. За един от нашите професионалисти – между два и три часа.

Задължителна, в това начинание, е професионалната екипировка, с която разполага всяко едно от нашите момчета: добро работно облекло, здрави чували и подходящ бус и камион. Не е нужно да рискувате вашето или здравето на другите с аматьорско оборудване и необучени кадри.

Кърти чисти извозва - отпадъци
След всяко къртене има и извозване на отпадъци

След къртенето следва извозване на отпадъка

Всяка разрушителна дейност, независимо за коя част от имота ни се отнася, завършва с изнасяне и извозване на отпадъка до специализирано сметище. Този етап е включен в комплексната услуга, която предлагат Kartachi.com. Отпадъците след къртене се събират в чували, товарят се на специализиран презов и се карат към депото.

Нещо важно, което трябва да споменем, е че преди да се насипе боклука в чувалите се отделя метала. Това улеснява рециклирането на боклука след това и дава нов живот и на метала и на бетонните отломки.

Необходимо е да позвъните на 088 701 7001, нашите момчета са на ваше разположение. Те ще се отзоват в кратък срок и ще изкъртят вашия подпрозорец бързо и на добра цена.

Ние къртим подпрозорци в София и околностите: Банкя, Перник, Божурище, Ботевград, Благоевград…

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button