КОНТАКТИ

Използвайте една от формите за контакти, посочени по-долу, за да се свържете с нашата фирма за къртене и извозване.

Днес животът ни е доста динамичен, няма време за губене. Това е причината поради която ние ви предлагаме разнообразни начини за контакти с нашата фирма за къртене и извозване, чрез които може да се свържете с нашите екипи.

Телефон за контакт: 088 701 7001

Email: info@kartachi.com

Viber: 088 701 7001

WhatsApp: 088 701 7001

Facebook: Kartachi.com – потребителско име:@kartene

Вече не е необходимо да се правят огледи на място. Физическите огледи отстъпват място на виртуалните, които пестят и вашето и нашето време. Друго предимство е, че получаване приблизителна цена на момента, веднага след като изпратите снимките или видеото.

С Viber, WhatsApp, Skype може да се осъществи жива видео връзка и клиентите да ни покажат в реално време какво биха искали да им извършим като услуга. На и-мейла, във Facebook може да изпратите също снимков или видео материал, който ние ще разгледаме и след това ще коментираме заедно с вас. В крайна сметка, ако нямате нито едно от съвременните приложение за комуникация може да ни се обадите. По телефона може също да ни обясните за какво става въпрос и от какво се нуждаете.

Какво е нашето работно време?

Не можем да кажем, че работим денонощно, защото няма да е напълно вярно. Истината е, обаче, че имаме доста гъвкаво работно време, работим до късно и в делнични и празнични дни. Винаги сме готови да отговорим на вашето запитване и да окажем съдействие, единственото условия е да се свържете с нас чрез някой от начините за контакти.

Желателно е да има поне няколко дни от датата на заявка и датата на изпълнение, за да се избегне напрежението и да може добре да се планира процеса.

Ако имате спешна поръчка, ако имате авария, ако имате нужда от нас от днес за утре ни пишете или се обадете! Вариантите за контакти с фирма ни за къртене и извозване са многобройни, възползвайте се от това!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button