Есен е, сезонът на ремонтите е открит. Наред с тръпката от предстоящата промяна на дома идва и притеснението, че трябва да пуснем майстор в къщата си. Къртене, почистване, изхвърляне на строителни отпадъци…дейности, които съпътстват неотлъчно ремонтните работи.

Къртене и къртачни услуги

Искате да извършите къртене на баня и не сте наясно какво трябва да направите. Ето и етапите: намирате си фирма, която да извърши къртачната услуга, от която се нуждаете; свързвате се с фирмата за къртене, уговаряте ден и час и се започва…

Какво може да къртите? Може да извършите къртене на баня, къртене на тоалетна, къртене на всякакви подови и стенни настилки, къртене на стени, къртене на подпрозорец, къртене на лята мивка…Услугите по къртене са многобройни, вие избирате какво ви трябва.

Почистване и изхвърляне на строителни отпадъци!

Ако вече сте извършили основните дейности по къртене, ние ще се погрижим за боклука. За изнасянето и извозване на строителни отпадъци, или всякакъв боклук след къртене може да се доверите на Kartachi.com. Нашите екипи предлагат и услуга по събиране, изнасяне и извозване на строителни отпадъци до сметището. Може да използвате случая, за да се отървете и от други ненужни вещи или остаряла бяла техника. Ние може да изнесем и изхвърлим вашата стара пералня, хладилник, бойлер. Ние може да ви отървем и от старите мебели, дрехи, дървении и метални отпадъци, които се чудите какво да правите.

Изхвърляне на отпадъците до сметище, защо е важно?

Третирането на отпадъци е също толкова важен въпрос, както и тяхното събиране и изнасяне, и депониране на сметище. Не е все едно къде ще се изхвърли отпадъка. Най-после трябва да дойде времето, когато ще спрем, всички ние, да изхвърляме всичко до кофите за смет! Това е въпрос на съзнание, но когато го няма, правилното депониране на отпадъците може да стане въпрос и на санкции. Не са редки случаите, когато общината налага сериозни глоби на нарушителите, на хора, които изхвърлят строителните си отпадъци и едрогарабитни боклуци в контейнера пред блока.

Ние депонираме нашите боклуци на лицензирано сметище! Нека запазим природата чиста, това е нашият девиз!

Call Now Button
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com