ЗА НАС

Kartachi.com е фирма, специализирана в услугите Кърти Чисти Извозва.

Тези думи означават много. Започваме със същинското къртене на плочки, къртене на тухла и къртене на бетон. Преминаваме през събирането и изнасянето на отпадъка и всички боклуци, които се генерират от ремонтните и разрушителни работи. Най-накрая стигаме до извозването на строителните отпадъци до сметището. Фразата „кърти чисти извозва“ се превърна в нарицателно през последните години. Това е причината да говорим за комплексна услуга в къртенето. Всеки знае, че тези три дейности са неразривно свързани по между си. Те вървят ръка за ръка и е най-изгодно когато се извършват на един път и от една фирма за къртене.

Кърти чисти извозва - Kartachi.com - 088 701 7001
Професионална къртачна техника, професионални къртачни услуги 088 701 7001

Нашите екипи, обаче, не се ограничават единствено с услугите по къртене. За да удовлетворим нуждите и желанията на нашите клиенти, за да допълним нашия портфейл, ние предлагаме още няколко услуги, които са неизменно свързани в ремонтните дейности и дейностите за подобряване на интериора и екстериора във всеки дом, къща, сграда.

Кърти чисти извозва VS почистване

Всичко започва с къртене, ще кажете вие…зависи, понякога всичко започва с изнасяне на ненужните вещи, стари мебели и обемисти предмети, за да се разчисти терен за разкъртването, ще допълним ние. Почистването на къщата или апартамента преди основен ремонт е първата и най-важна дейност, която трябва да предприемете преди да започнете със същинското къртене или събаряне на преградни стени. Ние обаче не спираме до тук, а предлагаме на нашите клиенти нещо повече: разчистване на дворове, почистване на тавани, почистване на мазета, разчистване на промишлени сгради. Екипите на Kartachi.com ще изнесат старите или не работещи електроуреди от вашия дом. Ние се наемаме да разчистим и изнесем старата дограма, метални или дървени отпадъци, всичко, което ви пречи.

Извозване на отпадъци от къртене с контейнери
Събиране, изнасяне, извозване и депониране на строителни и битови отпадъци

Ние работим както с частни, така и с корпоративни клиенти. Всяка поръчка е важна за нас, за нас всеки клиент е ценен, независимо дали е малък или голям. Тъй като КЪРТАЧИ.КОМ е синоним на професионализъм и отговорност, ние пазим околната среда чиста. Всички отпадъци след къртене, мебели, вехтории, метални и дървени отпадъци се депонират на специализирано сметище. Така те биват рециклирани. Ние осъждаме „фирмите“ които разпръскват строителния отпадък по градинки и полета, за да си спестят таксите на депото!

Свържете се с нас на 088 701 7001!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button