Фирма за къртене, почистване и извозване

За нас

Kartachi.com е фирма, специализирана в услугите кърти чисти извозва.

Тези три думи означават много. Започваме със същинското къртене на плочки, къртене на тухла и къртене на бетон. Преминаваме през събирането и изнасянето на отпадъка и всички боклуци, които се генерират от ремонтните и разрушителни работи. Най-накрая стигаме до извозването на строителните отпадъци до сметището. Фразата „кърти чисти извозва“ се превърна в нарицателно през последните години. Това е причината да говорим за комплексна услуга в къртенето. Всеки знае, че тези три дейности са неразривно свързани по между си. Те вървят ръка за ръка и е най-изгодно когато се извършват на един път и от една фирма за къртене.

Нашите екипи, обаче, не се ограничават единствено с услугите по къртене. За да удовлетворим нуждите и желанията на нашите клиенти, за да допълним нашия портфейл, ние предлагаме още няколко услуги, които са неизменно свързани в ремонтните дейности и дейностите за подобряване на интериора и екстериора във всеки дом, къща, сграда.

Kartachi.com - фирма за кърти чисти извозва
Кърти чисти извозва – доверете се на Kartachi.com

Кърти чисти извозва VS почистване

Всичко започва с къртене, ще кажете вие…зависи, понякога всичко започва с изнасяне на ненужните вещи, стари мебели и обемисти предмети, за да се разчисти терен за разкъртването, ще допълним ние. Почистването на къщата или апартамента преди основен ремонт е първата и най-важна дейност, която трябва да предприемете преди да започнете със същинското къртене или събаряне на преградни стени. Ние обаче не спираме до тук, а предлагаме на нашите клиенти нещо повече: разчистване на дворове, почистване на тавани, почистване на мазета, разчистване на промишлени сгради. Екипите на Kartachi.com ще изнесат старите или не работещи електроуреди от вашия дом. Ние се наемаме да разчистим и изнесем старата дограма, метални или дървени отпадъци, всичко, което ви пречи.

Ние работим както с частни, така и с корпоративни клиенти. Всяка поръчка е важна за нас, за нас всеки клиент е ценен, независимо дали е малък или голям. Къй като КЪРТАЧИ.КОМ е синоним на професионализъм и отговорност, ние пазим околната среда чиста. Всички отпадъци след къртене, мебели, вехтории, метални и дървени отпадъци се депонират на специализирано сметище. Така те биват рециклирани. Ние осъждаме „фирмите“ които разпръскват строителния отпадък по градинки и полета, за да си спестят таксите на депото!

Свържете се с нас на 0886 000 886!