БЕЗПЛАТНО / ЕВТИНО

Безплатно и евтино почистване и извозване. Кога услугата е безплатна или евтина?

Безплатна услуга по почистване и извозване, вижте условията!

Почистването и извозването на дадени мебели, електроуреди и покъщнина е безплатно в определени случаи. Необходимо е да има вещи който да покрият труда ни, амортизацията на превозните средства, както и транспортните разходи. Екип на КЪРТАЧИ.КОМ преценява това на място, след като види какво трябва да се изхвърля.

Във всички други случай се заплаща цена, изгодна и за двете страни, която се уговаря на място с клиентите.

Безплатно и евтино почистване и извозване на отпадъци, вижте условията.
Безплатно извозване на електроуреди от КЪРТАЧИ.КОМ – Възможно ли е?

Кога почистването и извозването на мебели и уреди е безплатно?

Безплатно и евтино почистване и извозване на отпадъци е желана услуга. Всеки се изкушава да се възползва от безплатна услуга по изнасяне на стари мебели и електроуреди или разчистване на помещения от боклук. Наистина ли клиентът не заплаща нищо? Да, но при определени условия. Какви са те?

Условия за безплатно изнасяне и изхвърляне на стари мебели, боклуци и електроуреди:

1. Трябва да имате поне 5 или над 5 едрогабаритни електроуреда, от които искате да се отървете наведнъж.

Много клиенти ни задават въпроса: „е, че кой има 5 едри електроуреда?“. Има няколко варианта, за да имате тази бройка: да сте правили или да планирате да правите основен ремонт и подмяна на цялото електрооборудване – пералня, сушилня, готварска печка, хладилник, фризер, станаха 5. А защо не и съдомиялна, бойлер и други…Вариант втори: комбинирате се със съседи, които също искат да се отърват от старите и излезли от употреба уреди, защо не, по Великден и Нова година имаме чувството, че магазините за електроуреди се пренасят пред контейнерите за отпадък. Вариант три: вие имате хотел, хостел, къща за гости, заведение, склад, голям офис…не е никакъв проблем да съберете тази бройка от електроуреди, дори там вероятно бройката ще е доста по-голяма.

2. Ако става въпрос за мебели въпросът е по-различен. Там мебелите трябва наистина да са запазени, или както се казва „да си струват“.

В някои сайтове ще срещнете идеи да си ги продадете в OLX, BAZAR.BG или други. Дали обаче това е толкова лесно? А мислили ли сте за транспорта и доставката до куриера, ако купувачът е от друг град? Да, на теория идеята не е лоша, но на практика трудно осъществима. Другият проблем е, че вие искате да се отървете от стария диван или старата си маса сега, в този момент, защото вероятно нямате място за съхранение, а не да чакате със седмици или месеци да се продаде вашата вещ.

3. Имате метални отпадъци за изхвърляне, искате това да стане безплатно и евтино?

Ако са в големи количества тях ще изнесем и извозим безплатно. Това е нещо като приказката „Сливи за смет“…вие имате стари железа, от които искате да се отървете, а ние ще ви предложим това да стане напълно безплатно. Тук отново трябва да направим пояснение – под метални отпадъци нямаме предвид вилици и лъжици от ламарина или неръждавейка, или тел за простиране, както и акумулираща печка или старо „Чудо“. Метален отпадък означава дебело желязо: арматура, винкел, релси, чугунени радиатори, глидери и лири за баня, парни котли, стари чугунени печки на дърва, сплави съдържащи цветни метали /мед, алуминий, платина, паладий, злато, сребро, вкл. и сребърни прибори и посуда/, както и катализатори…

Когато имате нещо за къртене и то може да се комбинира с изнасяне на отпадъци, които имат стойност за нас, къртенето може да е доста евтино.

Безплатно и евтино почистване и извозване на отпадъци
Безплатно и евтино почистване и извозване на отпадъци

Евтино изнасяне и извозване на мебели, електроуреди и метални отпадъци

Кога може да се възползвате от най-изгодната цена за извозване на стари мебели, уреди и метали?

В повечето случаи нашите клиенти имат смесен и разнороден отпадък за събиране, изнасяне и изхвърляне. Много рядко вещите, които предстои да се извозят до депо са изцяло стойностни, така че да може да се покрият разходите ни. Трябва да се отдели ценното от боклука. За целта обаче е необходимо, преди да бъдат събрани отпадъците, да се направи оценка на това, което би могло да има някаква стойност. Това изисква допълнителна обработка от страна на екипите ни, но в крайна сметка няма гаранция, че намерените ценни предмети ще бъдат достатъчни, за да покрият труда и разходите за транспорт.

Ако има ценни вещи, реликви, мебели или други предмети, може да се направи отбив от цената и тяхната стойност да се приспадне от общата сума на поръчката. Това не е практика, която сме измислили ние. От десетилетия, този метод на работа се предлага в цяла западна Европа, Канада и САЩ. Това касае особено случаите, когато трябва да се разчистват наследствени апартаменти и имоти от багажи. В такива ситуации наследниците дори не подозират какво има във въпросния имот. Най-благоприятно за тях е да бъде направена оценка и да платят по-малка сума за разчистването, ако са сигурни, че във вещите има ценности.

Ако искате да разберете дали вашите мебели, електроуреди или вещи може да бъдат извозени евтино или безплатно се обърнете към КЪРТАЧИ.КОМ – 088 701 7001.

Фирма безплатно или евтино извозване на отпадъци, електроуреди, мебели в: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София – град, София – област, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Call Now Button